Anne

Elisa er en virkelig sød og omsorgsfuld kvinde, der lytter og er nærværende. Hun er rolig og har altid gode og kærlige råd, der giver plads til jeres måde at være forældre på. Amning er et ømt emne for mange kvinder, men Elisa får det til at være helt naturligt lige meget hvilket forløb, der ligger forud.
Du er skøn, Elisa!
- Anne

Read More
Elisa Luna Pristed
Ilse

Jeg anbefaler Elisa på det allervarmeste - jeg søgte råd for et hurtigt nedløb og sammenhængen mellem amning, mit indtag af fødevarer og allergi (som vi har i familien). Jeg forventede vejledning, men blev dybt imponeret og beæret over den grundighed og omhyggelighed svarene blev givet med. Så længe der var noget jeg ikke forstod, blev hun ved. Prøvede på en ny måde, hvis min ammehjerne gik i sort. Og hele tiden med venlig og varm respekt for lige netop dén måde, jeg gerne ville lade mit barn amme på.
- Ilse

Read More
Elisa Luna Pristed
Theresa

Elisa har været en fantastisk hjælp. Selvom min historie ikke endte med amning, har jeg nu, med støtte fra Elisa flaskeammet i 7 måneder. Så jeg har fuldammet i 6 måneder alligevel, hvilket aldrig var sket uden hendes hjælp.
- Theresa

Read More
Elisa Luna Pristed
Dorthe.

Elisa Luna hjalp mig i min graviditet, men også med at komme til at amme efter mit kejsersnit. Sågar hjalp hun mig også med at trappe ud af amningen igen, da det viste sig, at min kronisk syge søn ikke kunne optage modermælk i sine tarme. Uden tøven stod hun klar og hjalp mig, så jeg undgik ammestoppillerne, til trods for at jeg var på et hospital under hele forløbet.
- Dorthe

Read More
Elisa Luna Pristed
Karina

Elisa Luna hjælper så mange mødre og børn og det bliver ikke smukkere end det. Hendes støtte og vejledning har hjulpet mig til at amme min søn igennem et turbulent ammeforløb og sikkert ud på den anden side.
- Karina

Read More
Elisa Luna Pristed