profilbillede.jpg

velkommen!

Jeg er ammevejleder, personligt heppekor og menneskeligt opslagsværk.

Jeg arbejder med alle mødre og familier omkring amning - både dig der ammer lige nu og er stødt på udfordringer med amningen, og dig som gerne vil amme og har brug for viden, der kan klæde dig godt på. Jeg arbejder også meget gerne med dig, som er i tvivl om du har lyst til at amme og med dig, som ikke længere har lyst til eller mulighed for at amme.

Uanset hvad din historie er, finder vi sammen dit personlige ammemål! Vi kigger på hvad du har lyst til, hvad du har brug for, hvad du kan overskue lige nu og her og hvor du gerne vil hen.

MIN MISSION

Min mission er, at udbrede viden om amning, så du kan træffe et valg på et informeret grundlag. Du fortjener kompetent, empatisk og evidensbaseret viden, så du lidt lettere kan navigere i den jungle moderskab, forældreskab og amning i forvejen kan være.

FOR MIG, HANDLER AMMEVEJLEDNING OM, AT ALLE MØDRE HAR RET TIL VIDEN OM AMNING OG SPÆDBARNSERNÆRING, SÅ DE KAN TRÆFFE DET VALG, DER FØLES BEDST FOR DEM, PÅ ET OPLYST GRUNDLAG.

Mit mål er ikke at alle skal amme eller at dem der gerne vil amme, skal amme så længe som muligt. Jeg ved at amning kan se ud på rigtig mange måder, og at ikke to ammeforløb er ens.

MIN UDDANNELSE

Jeg er International Board Certified Lactation Consultant (IBCLC) og Certified Breastfeeding Specialist™ fra Lactation Education Resources. Derudover er jeg akkrediteret ammevejleder i de frivillige organisationer Ammenet og La Leche League, der beskæftiger sig med amning og ammevejledning, samt tidligere uddannelsesansvarlig og bestyrelsesmedlem i Ammenet.

Jeg har en baggrund i antropologi, med særligt fokus på medicinsk antropologi. Antropologien er blandt andet søgen efter hvorfor mennesker gør som de gør, og derfor er det nødvendigt at være nysgerrig og åben overfor sine medmennesker. Den nysgerrighed og åbenhed har jeg taget med mig, som ammevejleder.

JEG KOMMER ALDRIG MED LØFTEDE PEGEFINGRE - KUN MED ÅBNE ARME.

MIN BAGGRUND

Jeg er gift med min ungdomskæreste og medskaber af to fantastiske børn fra 2014 og 2017. Da jeg ventede mit første barn, var jeg helt sikker på at jeg skulle amme, men jeg havde ingen anelse om hvor meget en videnskab det var - selvom amning er naturligt, skal det ikke desto mindre læres, og det vil jeg gerne hjælpe dig med!

Send mig en besked - jeg vil rigtig gerne arbejde med dig!